Meer grip op uw zalen

2 min read

Wilt u graag een beter overzicht krijgen in de verschillende zalen die u verhuurd, welke zijn nog vrij en welke niet? Dan is het aan te raden gebruik te maken van een zaalreservering software systeem waarmee u dit eenvoudig kunt inzien. Denk bijvoorbeeld maar aan het CRM systeem van mice operations. In deze zaalreservering software is het mogelijk om 24/7 een boeking te maken voor een nieuwe zaal. Hierdoor hoeft u zelf niet meer elke keer een offerte op te sturen naar een klant die interesse heeft. Deze software kan gebruikt worden voor event planning maar ook is het mogelijk om relatiebeheer te doen.

Veel mogelijkheden

Met de software van mice operations kunt u ook relatiebeheer doen, aangezien het mogelijk is emails te versturen naar klanten vanuit het systeem en ook kunt u notities achterlaten over een bepaalde klant. Heeft de klant bijvoorbeeld de voorkeur voor een speciale zaal, of wellicht wel specifieke extra’s voor bij de boeking? Al dit soort gegevens kunt u eenvoudig inzien en bekijken in het zaalreservering software systeem op de site van mice operations. Denk ook aan een werklijsten van collega’s waardoor u een werknemer of collega direct kunt indelen om een specifieke zaal klaar te maken voor gebruik bijvoorbeeld. Kortom de software van mice operations brengt veel verschillende voordelen met zich mee.

Facturatie

Een belangrijk onderdeel van het verhuren van zalen is uiteraard ook de facturatie. Om elke keer zelf een factuur op te stellen kost veel tijd en is er een kans dat u wellicht soms een detail vergeet, of een bedrag verkeerd schrijft. Met deze zaalreservering software zal dit nooit meer gebeuren aangezien facturatie al is ingebouwd in de software. Zo krijgen klanten automatisch een factuur voor hun boeking, en hoeft u zich zelf hier dus niet meer mee te bemoeien. Ook is het in de software eenvoudig om het overzicht van alle facturen te bekijken en te downloaden.