Creëer en bestel : houten panelen op maat

2 min read

Al eeuwenlang houden we ervan om natuurlijk hout te verwerken in ons huis en woonprojecten. Geen enkel materiaal dat zoveel aantrekkingskracht heeft als hout. Daarbij is hout een natuurproduct dat ecologisch aanvaardbaar is als bouwmateriaal. Doe het zelf projecten met houten planken en panelen worden steeds populairder. Helaas kunnen velen van ons sommige van de grotere elektrische gereedschappen niet betalen, of hebben ze gewoon niet de ruimte om alle benodigde apparatuur te huisvesten. Daarom is houten panelen op maat online bestellen een betaalbare en gemakkelijke optie!

De pluspunten van houten panelen op maat

Je kan bij ons terecht voor panelen uit eik , noot of beuk. We nemen hout af van het bosrijke Kroatië. Slavonisch eik is van superieure kwaliteit, met mooie, rechte nerven, een gladde structuur en een egale, warme kleur. Ook onze planken uit noot of beuk voldoen aan de kwaliteitseisen voor al jouw projecten. Enkele voordelen die onze houtzagerij aanbiedt:

  • -Ons hout is geïmporteerd uit bosrijke gebieden, dat drukt de aankoopprijs.
  • -Erg stabiele en kwaliteitsvolle panelen
  • -Mileubewuste keuze
  • -Op maat gemaakt = afvalbesparend
  • -Met de optie om de bestelling op adres te leveren of zelf op te halen

Panelen op maat voor jouw projecten

Dressing, bibliotheek, keukenkasten, meubels op maat, realiseer jouw project zonder je hoofd te breken over de aankoop, verzaging en levering van houten planken en panelen? Het is niet nodig om hele panelen te bestellen als je maar een paar planken nodig hebt! Met onze panelen op maat kun je al jouw doelen realiseren: keukenwerkbladen, kasten, tuinmeubelen…, alles is mogelijk en geheel aangepast aan jouw smaak en kleurkeuze. Wij bieden houten panelen op maat aan met een ruime keuze aan kleuren zodat ons houtwerk zich aanpast aan jouw interieur en niet andersom.